Converse

Idag åkte jag och mamma iväg och köpte converse till mig, det blev ett par klassiska svarta denna gången! Har redan ett par låga vita så svarta passade bra, riktigt  snyggt många gånger tycker jag också! Hoppas att min skosamling fylls på snart, har ögonen på ett par riktigt fina! Fick skorna i sen påskpresent av mina föräldrar, egentligen skulle jag fått ett stooort påskägg men jag har hela rummet fullt av godis och kan inte äta det ännu så skor kändes som en bättre sak! En till bra sak är att jag kan äta nu! Vi köpte chicken nuggets påvägen hem och med mycket milkshake och lite smärta gick det ner, fast det tog ju sin tid.

Efter det så tog jag en promenad med vovven, mötte upp Hanna och gick till fritidsgården för att ha möte. Vi fick veta att pengarna vi ansökte om (10.000 kr) till Tyskland-Polen resan gick igenom och nu har vi bara 5000 kr kvar att tjäna ihop själva! Jippie! Det är sällan dom godkänner resor så vi var osäkra men hade en jävla tur och en riktigt bra ansökan som jag skryt skryt skrev! Vi kommer dock inte iväg i sommar som planerat utan det blir på Novemberlovet i höst istället. Men det ska bli riktigt kul, ser fram emot resan!

Nu är det snart dags att sova, imorgon måste jag plugga och städa mitt rum, det ser ut som en krigszon här hemma!


Klassiska och bekväma, passar till det mesta!

Onsdag

Imorse var det möte med en massa människor, vi från Strenght of the future (en grupp med ungdomar) och ett par tjejer som går tredje året på gymnasiet ska hålla en ungdomsmässa i maj. Dom har det som sitt sistaårs-projekt och bad om vår hjälp. Mässan kommer hållas i aktiviteten med inriktning på Hälsa, det kommer finnas en massa priser och goodiebags, kan nog bli kul!
Efter det så åkte jag och mamma iväg och handlade och jag fick med mig två bikinis, nu slipper jag ha panik för det iallafall! Har bara bild på den vita med spets, köpte även en i BH-modell med palmer och grejer på, fint till en snygg bränna!


Den ena, hittade bilden på nätet, batteriet i min kamera är nämligen slut. Från Cubus 129:-/del

Love the weather!

Var ute med min goa Golden Retriever Kiro för en stund sedan! Först busade han loss med sin bästa kompis som bor här i området medans jag stod och njöt av vädret! Det är så skönt ute nu, man hör fåglarna kvittra, känner lukten av gräset och  ser knopparna som dyker upp på både buskar och i rabatter! Mina vänner började skolan idag efter ett underbart påsklov men jag ligger ju fortfarande hemma med min hyffsat nyopererade hals. Orkade inte anstränga mig för att bara åka och handla och sedan ta ut hunden så idag blev det bara lite mascara på fransarna och burret som har lockat sig lät jag vara.. Drog på mig min snygga topp från Only som ni såg lite av igår, ett par SKITSNYGGA jeansshorts med nitar från Thailand som jag älskar så, mina vita (okej, gråa nu) låga Converse, en enkel svart skinnjacka och pilotglasögonen för att täcka mina mörka ringar som har uppenbarat sig under mina ögon. En perfekt slapp sommat-outfit, bara att byta ut conversen till ett par bruna gladiatorsandaler om vädret tillåter! Som jag har längtat efter värmen!


Slänger med en liten bild på min älskling, han älskar att sova i sängen, gärna med huvudet på kudden och under täcket!

Tuesday

Dagarna släpar sig långsamt fram. Inatt blev det inte mycket sömn, halsen har blivit sämre. Men det är jag glad för, det ska tydligen bli sämre i sluttampen, för att sedan läka helt!

Många tankar snurrar runt i mitt huvud, tankar som jag nog varken kan eller vill dela med mig av..


Längtar såå till sommarens alla goda frukter och bär.. Att sitta på en filt med ett stort fruktfat, en massa vänner och en drink i handen!

Det går segt, men det går!

Jadu, somsagt blir det inte många uppdateringar nu. Sover mest hela dagarna eller ligger och slösurfar, halsen värker och tabletterna gör mig dåsig.. Längtar tills detta är över! Ikväll var jag dock pigg nog att gå ut på en promenad och tjöta med en vän, riktigt skönt! Nåt som är ännu bättre är att man kan gå i uppvikta jeans och skinnjacka kl 10 på kvällen nu, det var inte längesen man gick i vinterjackan och huttrade.

Upptäcke idag att dom har missat en liten bit av halsmandeln på ena sidan.. Det värker och skaver massor, får ta och ringa till öron-näsa-hals på Sahlgrenska imon och kolla upp detdär.. Det  kan ju inte vara bra, tänk om jag fortsätter få halsfluss i pariominut för det liksom? Och sen fastnar det en massa bakom liksom, i gropen där resten av halsmandeln satt innan, usch.. *äckelvarning*


Jag just nu, helt osminkad (därav solglasögonen) i min nya snygga top från Only. Hela mitt ansikte och min hals är uppsvullen typ, mitt ansikte ser helt runt ut just nu..

Jag lever!

Kom hem från sjukhuset igår men var supertrött så jag orkade aldrig uppdatera. Operationen skedde vid halv elva i torsdags, när jag vaknade upp fick jag panik eftersom tuben dom sätter i halsen på en när man opereras satt kvar! Var fullproppad på droger när jag vaknade men hade ont och fick ännu mer, var så hög! Det var skitläskigt för alla olika mediciner fick mig att se och höra saker som inte fanns så jag låg och ropade (okej, typ viskade) efter mamma! Resten av dagen sov jag mest, fast 3 ggr spydde jag massa blod som hade runnit ner i magen på mig under operationen! Det gjorde riktigt ont att spy med öppna sår i halsen, och då fick jag inte i mig vätska så det blev dropp istället.

Just nu har jag ont, brukar klara mig hyfsat på mina smärtstillande även om jag ligger och räknar tills jag ska få ta nästa.. Sista 1-2 timmarna brukar vara riktigt jobbiga! Morgonen är värst, när man vaknar och har skitont klockan halv 5 och inte får ta smärtstillande förrän kl 6.

Men idag lyckades jag faktiskt äta lite! Med mycket planerande och vilja fick jag ner 4-5 fiskbullar och lite potatismos! Fick äta dom ljumna med massa sås men det gick och var sååå gott! Har tröttnat på allt sött: Saft, yoghurt, kräm, glass, fruktsoppa osv.

Vi hörs när jag orkar, alla piller gör mig trött och snurrig!


Godmorgon

Skriver ett snabbt inlägg nu på morgonen och vet inte när jag kommer att skriva igen! Gick upp kl 6 för att duscha och så som man ska innan operationen! Snart är det alltså dags! Jag är nervös och hungrig eftersom jag har fått fasta. Det jag är mesta rädd för är typ nålsättningen och sen att något ska gå snett under narkosen eller nåt.. Nu måste jag slita mig från datorn och göra klart det sista och packa min lilla sjukhusväska! Blir nog kvar på Sahlgrenska till fredag!

Hejdå allesammans, hoppas att ni får en bättre skärtorsdag än jag!


Sista dagen i friheten!

Ska ta vara på min sista dag i friheten ordentligt, imorgon bitti så sker den- operationen! Idag blir det nog en sväng till stan för att stilla shoppingbegäret och om vädret tillåter så hade det varit underbart med en kaffe i vårsolen också! Har lite grejer på min shoppinglista som jag hoppas att jag hittar, ska även testa en liten klänning som jag är smått förälskad i om den finns. Den är dyr, men ack så fin!

Nej, nu får jag klä på mig lite kläder, föna håret och smeta lite smink i ansiktet så att jag ser ut som en människa igen!


Tisdag

Igår så gick jag och Natta iväg och grillade framåt kvällen. Vi satt där på en filt och tjötade, åt grillat och hällde i oss cider, supermysigt var det och jag bara längtar mer och mer till sommaren! Efteråt skulle vi till Slottskogen och träffa lite folk men det blev strul så där blev det inget, däremot stötte vi på lite annat kul folk som vi umgicks med istället!

Nu är det bara två dagar kvar till operationen och jag gör allt för att bli frisk från min förkylning så att jag får opereras! Jag är lite nervös och så är det ju tråkigt att behöva ligga inne i påsk nu när solen äntligen har bestämt sig för att kika fram! Jaja, det ska bli skönt att få det överstökat iallafall!


Inspiration



Lauren conrad i en klänning från Red Valentino, Skor från Louboutin och väska från Chanel. Underbar kombination, klassiskt snygg och sofistikerat hår!



Chanel 2.55 - Någon gång ska den bli min!

Våren är här, det är säkert!

Nu var det riktigt längesen jag skrev och det ber jag om ursäkt för! Har blivit vrålförkyld och därför legat halvdäckad igår och idag, men förut så trotsade jag min förkylning och satte mig i solen och njöt! Det känns som sommar ute just nu, solen värmer så skönt och det  blåser bara litegrann.

I Fredags var vi ute och sprang hela kvällen, vi skulle på en fest och efter att ha åkt buss i nästan en timma kom vi dit och upptäckte att det var helt dött så det var bara att åka hemåt igen.

I lördags var det fest för hela slanten, jätteroligt verkligen! Träffade en massa trevligt folk och efteråt gick jag hem till ett par polare, Jonas och Andreas och satt och tjöta med dom till 6 på morgonen.
Men jag upptäckte att det inte var bra att gå i kalla klackar, min förkylning som liksom har legat och lurat i flera veckor valde ju att bryta ut ordentligt! Blir jag inte bra till på torsdag så blir det ingen operation för mig, kul att vänta 3 månader till va? Håller tummarna och proppar i mig vitaminer!


En bild från årets första promenad i solen för någon månad sen!


Lillskiten höll mig sälskap på altanen som vanligt, men han valde skuggan.

..

Ibland önskar man att man aldrig hade träffat vissa personer. Att man aldrig skulle blivit vän med dom och anförtrott sig till dom. Kan man radera bort dom ur ens liv, sudda ut dom och alla spår så att det verkar som om dom aldrig varit i närheten av mitt liv ens?

Varför ska dom lägga all sin vakna tid på att slänga ur sig dumma och onödiga kommentarer, göra folk ledsna och på dåligt humör, agera falskt som bara den och bara förpesta tillvaron för alla? Jag längtar efter att få slippa dessa människorna, men nu är jag tvungen att se och höra dom varenda dag. Det är så irriterande. Man måste inte älska alla men man kan iallafall acceptera att folk är olika!

Hej och hå på ett argt inlägg!

Happiness

Jag är jättelycklig just nu! Idag fick vi reda på preliminärantagningen till gymnasiet och jag blev prel.antagen till mitt första val: Jensen i Näckrosdammen! Hoppas verkligen att jag kommer in där på defenitivantagningen i juni!

Jag ska läsa Samhällsvetenskap Beteendevetenskap som är nytt för iår. Tycker att det är så intressant att veta hur människor tänker och reagerar i olika situationer och tycker att psykologi verkar jättekul!
Vill nog jobba med människor på något sätt i framtiden, hur vet jag inte än.




..

Blir så jävla trött på alla energitjuvar! Gräv ner er och kom tillbaka när ni är trevliga igen.

Nu till något annat! Idag var det Nationellt prov i engelska, uppsatsskrivning! Skrev en personlig text om kärlek och vänskap över landsgränserna som var ett av 2 teman man fick välja. Kändes okej, vet ju inte riktigt hur dom bedömer en sådan text.

Efter en lång skoldag ska jag ta och vila lite och sen ska jag och Hanna ut på hemligt uppdrag, spännande!


Nu ska jag tjöta lite till, det brukar löna sig! Here we go:
Ge mig sommar och sol, åtminstone vår och sol!


Jag och Hanna i somras, gillar bilden, kanske är det för att jag minns hur kul vi hade i somras?

OMG!

Var nyss med om världens konstigaste sak! Det kändes så skumt, blev alldeles varm inom mig och känslorna bara svallade över! Alla möjliga känslor dök upp på en gång och det kändes så märkligt! Vet inte hur jag ska tänka nu!

Trött

Tänkte skriva ett inlägg imorse innan skolan men försov mig och fick rusa iväg! Har varit jättetrött hela dagen och nu hade jag idrott som sista lektion, snacka om att vara helt slut! Med tröttheten kommer många tankar, så jag har mest suttit i min egna lilla värld idag, ganska skönt faktiskt. Vad hände med det fina vårvädret? Nu är det alldeles grått och regnigt utomhus, ogilla!


Längtar till sommaren, då ska jag gå runt i denna! Så fint med ett stort lite transparent linne, slitna jeansshorts med nitar och bruna gladiatorsandaler eller converse!


Mina älskade jeansshorts som jag köpte i Thailand, dom är av märket CPS Chaps, nu är dom lite mer slitna med lika fina ändå!

Ignorera mitt stökiga rum, bilden togs för ett årsedan!

Måndag

Idag har det varit mycket, imorse gjorde jag ett biologiprov i genetik, sedan var det bara matte kvar! Riktigt skönt att sluta tidigt en dag som denna! Efter det var vi och hämtade min lilla gris, Kiro. Han har varit borta på pensionat i 2 veckor eftersom min mamma har opererats, det är så skönt att ha honom hemma igen! Nu får jag en riktig ursäkt att gå på långa promenader i det vackra vårvädret som gör mig så lycklig!

Satt just och kollade på bilder från i somras och hittade då en massa bilder från en riktigt underbar tid - Metaltown! Jag ser inte direkt ut som en såkallad hårdrockare, men jag älskar rock! Metaltown med Natta och Oliver var så jävla kul, alla metalmänniskor är så öppna och trevliga, där spelar ålder och utseende ingen roll! Vill verkligen dit i sommar igen, den upplevelsen kan inget slå! Men det kostar 1500 kr, ganska saftigt för mig som student alltså..



Jag och Natta, hade en ring i näsan eftersom min piercing blev utslagen i folkmassan!

Rammstein, underbar scenshow! Satt på en trevlig killes axlar! :D

Bullet for my Valentine


Höjdpunkten - In Flames


Barbeque!

Det gäller att ta vara på vädret dagar som denna, idag så ska vi grilla! Det blir allt möjligt gott kött och till det blir det en fräsch sallad med fetaost! Har längtat så efter grillad mat, trots att jag vet att jag i slutet av sommaren kommer vara så trött på det att jag bara vill spy! Jag har sån tur, jag har föräldrar som älskar mat och gärna lägger mycket pengar på bra råvaror. Jag och min bror har växt upp med bra, hemlagad mat vilket är skönt. Jag har ju vänner som äter korv, makaroner och köttbullar hela tiden, för dom är det lyx med potatisgratäng och en god köttbit- för mig är det vardag. Jag ser inget negativt med detta, att det alltid står lagad mat på bordet, att jag har lärt mig gilla många olika smaker. Det ända är väl att jag har blivit lite kräsen, men det är väl inte dåligt? Mina föräldrar säger såhär: Mat SKA man lägga pengar på, skulle det bli pengakris så är maten det sista vi tar pengar från!

Haha ett helt inlägg om mat, JA, jag är hungrig!

SUNday!

Här ligger jag och Sara fortfarande i sängen, det blev sent igår! Gud vilken lyckad kväll det blev, skrattade så mycket att jag inte fick någon luft! Om det är sant att ett gott skratt förlänger livet kommer jag leva länge efter detta! Vi ska snart gå upp och gå ut i solen, underbart! Man blir så glad av att vakna till solens strålar, man vill bara sätta sig på nåt nice ställe och ta en god, kall öl!


Snart är sommaren här!


Friends.

Nu ska jag och Sara snart iväg och träffa lite folk, trevligt trevligt! Är klädd i svarta skinnbyxor, lila leopardlinne och en lite oversizad kavaj idag, både bekvämt och snyggt!

Måste tipsa om Laila Bagges parfym You Rock!
Doftar jättegott och har en ursöt förpackning i form av en liten hattask med en pinuppa på!

Lördag

Sara kom hit igårkväll och sov här, vi har bara legat inne hela dagen och degat oss med massa godsaker och film! Behöver ta mig en dusch men känner mig helt slut så det får vänta! Sen får vi se vad vi hittar på, Sara sover nog här inatt igen! Nu skall jag återgå till att göra ingenting med min darling, vi tittar på ett program om tårtor och lär drunkna i vårt eget dräggel snart!


I miss Thailand :(


Broslättsgården

Sitter här på fritidsgården och myser.. Mötet gick super och blir det som planerat åker vi till Tyskland och Polen den 9 augusti! Kommer bli jättekul, vi får lära oss massor och så blir det en hel del fritid och shopping! Vi blir sju ungdomar och två ledare, en av dom är underbara Nina som ställer upp i vått och torrt! Hon går jämt att prata med och vi hade nyss ett seriöst samtal som spårade ut som vanligt!

Sitter här och är lite nervös faktiskt, över flera olika saker. En av dom är att jag ska opereras om 13 dagar! Själva operationen är jag inte så nojjig över, ser fram emot alla goa drugs haha! Men läkningen är ju inte så rolig har jag hört.. Man kan inte käka = inget påskgodis! Jag kommer liksom missa hela påsk och valborg, känns ju kul att missa några av dom största festhelgerna.. Sen finns det andra saker som oroar mig också, men det är ingenting jag kommer ta nu!

Nu ska jag gå ut från kontoret och vara lite social!

Fashion

Lite utdrag ur vårens modevisningar, love! Hade jag varit rik så, men man kan alltid få inspiration!


Marc by Marc Jacobs LOVE <3

Monique Lhuillier



Valentino

Fredag!

Imorse var det som sagt nationellt prov i engelska för alla nior. Vi hade först läsförståelse och sedan hörförståelse, allting kändes bra trots att jag var helt slut! Efter provet och lunchen åkte jag till ungdomsmottagningen och förnyade mitt recept på p-piller, nu slipper jag göra det på ett år, skönt!

Klockan 5 är det möte på fritidsgården. Vi är ett par ungdomar som vill åka till Auschwitz eftersom vi inte fick chansen att åka med skolan. Vi siktar på att åka till Tyskland och polen i sommar, tänk vad kul! Att kombinera studieresa och nöjen med en massa trevliga vänner och våran älskade fritidsledare Nina! Lilla Nina, hon är så go!

Ikväll blir det nog bara mys hemma, orkar inte festa faktiskt! (Riktigt ovanligt för mig!) Har handlat massa goda bär och kesella, mums!  Så idag blir det: Kyckling i het sås, sallad med feta (har varit sugen på fetaost hela veckan), sedan kesella med bär och till kvällen blir det chips med dipp och cola!


Skylten vid ingången till Auschwitz-Birkenau som vi förhoppningsvis får se live i sommar!

Godmorgon!

Hoppsan, somnade igår framför teven, var helt slut! Nu är jag uppe och det är dags att göra sig i ordning! Börjar 8:15 idag med Nationellt prov i engelska så det börjar bli bråttom!

Skulle inte tackat nej till en stor, god hotellfrukost nu!


Thoughts.

Efter en lång dag i skolan med är det riktigt gott med en kall cola och en kladdkaksmuffins märkte jag nu!


Idag hade vi matematikprov, det kändes helt okej. Har dock känt att mina tankar har varit någon annanstans idag, som vanligt! Det är ofta det händer, att det ploppar upp en tanke i mitt huvud som jag sen spinner vidare på. Det kan handla om allt möjlig, varför ser världen ut som den är? Hur kan människor se så olika på saker? Hur kan folk bete sig på ett visst sätt som jag aldrig skulle vilja göra själv.

Jag förstår mig inte på grejen med att vara oärlig och gå runt och berätta det ena och det andra om folk, vad vinner man på det? Jo, man vinner ett par kommentarer och lite "fame" i ett par minuter, men man förlorar så mycket mer! Jag vill att folk ska kunna lita på mig, att dom ska kunna prata med mig om något är jobbigt och veta att det stannar mellan oss. Jag har själv behövt prata av mig men inte riktigt vetat vart jag skulle vända mig. Vad har hänt med världen? Varför är det så få människor man kan lita på nu för tiden?
Jag hoppas verkligen att jag får nya äkta och pålitliga vänner nu till hösten när jag börjar gymnasiet. Att jag hamnar med mogna människor! Det känns så iallafall, tror inte vem som helst söker till Samhällsvetenskap inr. beteendevetenskap.

Många tankar och frågor utan svar här, det blir lätt så med mig!

Nattinspiration







Svartvitt och naket, underbart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0